Καυτό πρωινό και δεν εννοούμε τη ζέστη


Καυτό πρωινό: Είναι πλέον κοινό μυστικό πως οι πρωινές περιπτύξεις είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του και πόσο μάλλον την ανέμελη περίοδο των διακοπών. Και μάλιστα με την ευχή της επιστήμης!

Οι λόγοι;

Θα σε κάνει να λάμπεις όλη την ημέρα! Θα ενισχύσεις την υγεία σου, αλλά και τη διάθεσή σου!

Σύμφωνα µε πρόσφατες έρευνες, το πρωινό κρεβάτι όχι µόνο σε αναζωογονεί, αλλά ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σου σύστημα, ωφελώντας συνολικά τον οργανισμό σου.

Γιατί αυτή είναι η καλύτερη ώρα για ζουζουνιές

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η τεστοστερόνη στον άντρα συσσωρεύεται και παραµένει στα υψηλότερα επίπεδα για τρεις ώρες αφού ξυπνήσει. Έτσι, το πρωί είναι η καλύτερη στιγµή της ημέρας για να… τον εκμεταλλευτείς!

Το πρωινό κρεβάτι απελευθερώνει την ουσία του εγκεφάλου ωκυτοκίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της αγάπης», καθώς βοηθά τα ζευγάρια να είναι ενωμένα και αγαπημένα – ο καλύτερος τρόπος δηλαδή για να ξεκινήσεις τη µέρα σου.

Το πρωινό κρεβάτι αυξάνει τα επίπεδα της IgA (ανοσοσφαιρίνης Α), ενός αντισώµατος που σε προστατεύει από µολύνσεις, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σου σύστηµα.

Απελευθερώνονται χηµικά που ανεβάζουν τα επίπεδα οιστρογόνων, µε αποτέλεσµα να βελτιώνεται ο τόνος και η υφή των µαλλιών και του δέρµατος και να δυναµώνουν τα νύχια.

Σύµφωνα µε µελέτη του Πανεπιστηµίου του Queens, το πρωινό σεξ 3 φορές την εβδοµάδα µπορεί να µειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού ή καρδιακής προσβολής.
Και µην ξεχνάς…

Παλαιότερες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι τα δύο φύλα είναι πραγματικά… από άλλους κόσμους, ακόμα και στο κρεβάτι. Οι άντρες έχουν καλύτερη διάθεση το πρωί, και συγκεκριμένα μεταξύ 06:00 και 09:00, σε αντίθεση µε τις γυναίκες, που αποδεικνύονται βραδινοί τύποι, και μάλιστα έχουν περισσότερη όρεξη για έρωτα μεταξύ 23:00 και 02:00.
Ακόμα όμως κι αν το βραδινό σου αρέσει περισσότερο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι να θέλεις να το κάνεις κάθε µα κάθε πρωί!

Καυτό πρωινό: Ξεκινά τη μέρα σου µε χαρά

Σίγουρα η καθημερινότητα που ζεις είναι δύσκολη και οι ρυθμοί ζωής έντονοι. Όταν όμως το κάνεις, και μάλιστα ξεκινάς τη μέρα σου µε αυτό, η διάθεσή σου ανεβαίνει και έστω και για λίγο πετάς στα… σύννεφα!

Το κρεβάτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλός σου. Το οξυγόνο αυξάνεται, το ίδιο και η ροή του αίματος. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει κι εσύ χαίρεσαι τη ζωή.

Στιγμές ηρεμίας

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς αγχωμένη για την ημέρα που σε περιμένει. Είτε είναι η κίνηση είτε μια δύσκολη υπόθεση στο γραφείο, πάντα έχεις λόγους να στρεσάρεσαι. Μετά το κρεβάτι, όμως, το σώμα σου χαλαρώνει και μειώνονται τα επίπεδα άγχους.

Είναι ήδη στο κρεβάτι

Τι καλύτερο από πρωινές αγκαλιές, χαλάρωση και άνεση, που θα οδηγήσουν σε στιγµές πάθους; Και όλα αυτά στην άνεση του κρεβατιού σου!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ